Euroclima warmtepompen: Europese toptechnologie

De Euroclima warmtepompen behoren tot de absolute wereldtop. Ze hebben verschillende innovatieve technische eigenschappen die maken dat ze alle concurrentie het nakijken geven. Eén systeem voor al uw behoeften.


VIJF-IN-ÉÉN!

Vloerverwarming
Een warmtepomp is het efficiëntste bij lage temperaturen waardoor deze een beter rendement heeft dan verbrandingssystemen op gas of mazout.

Sanitair warm water tot 80°C
Dankzij het unieke systeem van Iseries kan het sanitair water verwarmd worden tot 80°C zonder weerstand en blijft ook de vloerverwarming simultaan doorverwarmen.

Verwarmen en/of koelen met warmterecuperatie
Warmeluchtverwarming zorgt ervoor dat ook minder gebruikte kamers snel verwarmd kunnen worden. In de zomer is het eveneens mogelijk om warmte uit de te koelen ruimtes te recupereren in de e-mix boiler.

Combinatie met zonneboiler mogelijk
De e-mix boiler is voorzien van een extra aansluiting die de mogelijkheid biedt om hier zonnecollectoren aan te koppelen.

Meerdere binnenunits op één buitenunit
Dankzij de Iseries is het mogelijk om naast vloerverwarming en e-mix boiler nog drie andere binnentoestellen aan te sluiten op de buitenunit. Zo spaart u de kost van een extra buitenunit uit.


Euroclima warmtepompen: de juiste keuze

- Een Euroclima warmtepomp vraagt bijna geen onderhoud. U moet enkel één à twee maal per jaar de filters stofzuigen. Dat spaart u al snel 125-150 euro per jaar.

- Door het uitgebreide aanbod aan binnenunits kan u uw verwarming naadloos in uw interieur integreren.

- Door het sterk modulerend vermogen van de Iseries warmtepompen passen de toestellen zich perfect aan naargelang uw warmtebehoefte.
Vragen? Contacteer ons via info@euroclima.be of bel ons op 0474/033.841